Curatenie birouri si spatii comerciale

iClean iti ofera cele mai eficiente servicii de curatenie adaptate nevoilor si bugetului tau pentru birouri, hale si spatii comerciale. Indiferent daca ai nevoie de curatenie zilnica la birou sau de curatenie dupa o reamenajare a spatiului tau comercial, conteaza pe noi!

Spatiul comercial sau biroul reprezinta adesea primul contact al clientului cu afacerea ta, asadar e important sa acorzi atentia cuvenita curateniei. Productivitatea si increderea angajatilor tai depind de mediul de lucru pe care il oferi. Pentru a mentine aspectul curat si profesional al spatiului tau comercial, firma de curatenie iClean iti ofera:

  • Economie – Iti oferim un contract la care deduci TVA-ul in locul unui angajat pentru care platesti taxe. O firma de curatenie care dispune de o echipa specializata este mai ieftina, mai eficienta si mai sigura decat angajarea unei persoane pentru a se ocupa de curatenie sau atribuirea acestei sarcini angajatilor firmei.
  • Productivitate – firma de curatenie actioneaza rapid, cu personal suficient pentru ca spatiul in care iti desfasori activitatea sa fie blocat un timp minim, iar activitatea firmei sa poata fi reluata repede.
  • Eficienta – Oferim servicii de curatenie complete, la standarde inalte, cu ajutorul unui personal specializat si al unor echipamente profesionale. Asiguram curatenie impecabila, astfel incat tu si angajatii tai sa va desfasurati activitatea intr-un mediu curat si igienizat.
  • Profesionalism – O echipa de oameni potriviti la locul potrivit! Venim in intampinarea nevoilor tale prin personal calificat, care stie exact cum sa faca curatenie atat intr-o cladire de birouri cu echipamente IT, cat si intr-o hala dotata cu utilaje.
  • Siguranta – Protejam bunurile firmei tale printr-o polita de asigurare si avem posibilitatea de a despagubi firma in cazul unor defectiuni sau erori accidentale cauzate de procesul de curatenie.

Alegand serviciile noastre poti fi sigur ca spatiul tau comercial va fi pastrat curat si va proiecta o imagine ce inspira profesionalism si incredere atat clientilor tai, cat si angajatilor si colaboratorilor.

Curatenie generala
Sediul firmei tale are nevoie de o curatenie generala de cateva ori pe an!

 

Curatenie dupa constructor / reparatii / amenajari
Noul sediu al firmei este gata sau tocmai ai terminat reamenajarea celui vechi? In mod cert nu poti incepe activitatea fara o curatenie temeinica, in urma careia sa fie inlaturate molozul si praful si sa fie sterse orice urme lasate de constructor.

Curatenie de intretinere saptamanala
In orice firma care se respecta este indispensabila efectuarea unei curatenii in amanunt a birourilor, o data pe saptamana. In acest fel se va mentine un mediu de lucru sanatos, iar imaginea companiei va fi pe masura celor mai mari exigente.

 

Curatenie de intretinere zilnica
Pentru a da randament maxim este nevoie de mentinerea zilnica a unui mediu de lucru curat si sanatos. Iata de ce venim in intampinarea ta si a angajatilor cu servicii profesionale de curatenie, efectuate  in functie de programul si nevoile  fiecarei companii.

Contacteaza-ne!

Momentan nu suntem online dar ne poti lasa un mesaj si un reprezentant iClean te va contacta!

Buna ziua! Cu ce te putem ajuta?

Apasa enter ca sa trimiti mesajul tau!