Mentine-ti sanatatea cu KIRBY Sentria!

January 19, 2012  |   Noutati   |     |   2 Comments

Kirby SentriaLider pe piata de profil, KIRBY Sentria nu este doar un aspirator profesional, ci un sistem multifunctional de curatenie, conceput pentru a crea un ambient mai curat si mai sanatos. Astfel, compania KIRBY a dezvoltat sistemul de filtrare Micron Magic HEPA (High-Efficiency Particulate Air), datorita caruia sunt retinute cele mai mici impuritati din aer si alergenii. Acestia sunt particule minuscule, ce pot patrunde in organismul nostru prin piele, pe cale digestiva sau prin inhalare, cauzand astm bronsic si alergii respiratorii. Un exemplu sunt acarienii, acele microorganisme rude cu scabia, ce se gasesc pretutindeni – in saltele, perne, covoare, perdele, tapiterii etc. – impunandu-se curatarea lor temeinica.

In plus, KIRBY Sentria elimina rapid si eficient firele de par provenite de la animale, motiv pentru care curatenia cu acest aspirator performant este recomandata in casele unde sunt crescuti caini, pisici, iepuri etc. Este stiut faptul ca pe cat de simpatice sunt aceste animale de companie pe atat de multe neplaceri pot crea uneori, caci inhalarea parului acestora in plamani sau ficat poate duce la aparitia unor grave infectii.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care am ales KIRBY Sentria ca partener de încredere în serviciile profesionale de curatenie pe care le oferim.

2 Trackbacks / Pingbacks for this entry

    Sfaturi generale pentru intretinerea covoarelor, April 12th, 2013 on 01:45

    […] Pe de alta parte, atunci cand folosesti Kirby Sentria pentru aspirare, covorul tau va fi si batut in acelasi timp, la intensitate mare. Pentru mai multe informatii despre Kirby Sentria click aici. […]

    Sfaturi pentru curatenia de Paste, June 4th, 2014 on 08:30

    […] indicata. Nu toate aspiratoarele insa te ajuta in acest sens. Compania iClean iti vine in ajutor cu Kirby Sentria, un aspirator performant, de ultima ora, ce te scapa de aceasta problema. In plus, datorita […]

Contacteaza-ne!

Momentan nu suntem online dar ne poti lasa un mesaj si un reprezentant iClean te va contacta!

Buna ziua! Cu ce te putem ajuta?

Apasa enter ca sa trimiti mesajul tau!