Echipamente de clasa, marca Ghibli

May 20, 2012  |   Blog,Noutati   |     |   Comments Off on Echipamente de clasa, marca Ghibli

Printre aliatii nostri de renume in lupta contra mizeriei se numara si Ghibli, un nume de referinta in industria curateniei profesionale. Cu o istorie de peste 40 de ani, compania Ghibli a devenit unul dintre cei mai prestigiosi producatori de echipamente de curatenie, pe plan european. Produsele ce poarta aceasta marca si-au castigat renumele datorita eficacitatii si fiabilitatii, dovedite de-a lungul timpului.  Aparatele de spalat si aspiratoarele sunt fabricate de compania italiana Cristanini, ce a primit din partea NATO cel mai prestigios certificat de calitate din lume, reprezentand suma certificatului ISO 9001 (certificat de calitate pentru companii) si suplimentele NATO.

Printre cele mai reprezentative produse Ghibli pe care ne bazam sunt aspiratoarele cu injectie-extractie si monodiscurile.

Aspiratoarele cu injectie-extractie sunt ideale pentru spalarea canapelelor si fotoliilor textile, covoarelor, mochetelor, fetelor saltelelor si tapiteriilor auto. Procesul propriu-zis consta in pulverizarea solutiei pe tesatura si extragerea ei  prin aspirare. Timpul de executie este redus, iar uscarea tesaturii are loc in 4-6 ore. Solutiile pe care le utilizam nu ataca tesatura, nu sunt toxice si indeparteaza praful eficient.

La randul lor, monodiscurile sunt echipamente profesionale, destinate intretinerii oricarui tip de pardoseala, indiferent de suprafata. Acestea sunt ideale in spatii de birouri, hale, showroom-uri, spatii comerciale etc. Cu ajutorul monodiscurilor, spalam mochete sau covoare cu spuma activa, nu inainte de a aspira praful. Apa murdara se trage cu ajutorul unui aspirator. Traficul poate fi reluat dupa 4 ore.

Comments are closed.

Contacteaza-ne!

Momentan nu suntem online dar ne poti lasa un mesaj si un reprezentant iClean te va contacta!

Buna ziua! Cu ce te putem ajuta?

Apasa enter ca sa trimiti mesajul tau!