Este fireasca dorinta ta de a afla cat mai multe referinte despre cei care stau in spatele firmei noastre de curatenie si despre echipa propriu-zisa care vine la tine acasa. Pana la urma, pe langa o curatenie desavarsita vrei sa iti stii casa in deplina siguranta, sa nu iti faci griji ca echipa căreia ii incredintezi curatenia acesteia iti va aduce vreun prejudiciu. De aceea, te asiguram ca lucram cu un personal de incredere, discret si dispus oricand sa-ti dea un sfat la nevoie.

Cine administreaza iClean?

Ana – Specialist PR
Faptul ca lucrez in PR reprezinta un avantaj, pentru ca sunt mereu la curent cu noutatile din toate domeniile. Astfel, cele mai noi si performante produse sunt ajutoarele noastre de incredere in serviciile profesionale de curatenie pe care le oferim. Aprecierile primite pentru  curateniile  efectuate de-a lungul timpului sunt dovada ca am descoperit produsele ideale pentru orice tip de murdarie.

Cristi – Coordonator echipe
Experienta in servicii profesionale de curatenie m-a ajutat sa descopar toate secretele din spatele acestei activitati. Totodata am invatat ca fiecare client merita sa  primeasca servicii la cele mai inalte standarde, acesta fiind de altfel unul dintre obiectivele noastre, pe care il atingem la fiecare lucrare. In aceste conditii, clientii nostri nu au nimic sa ne reproseze.

Pentru informatii suplimentare consultati pagina Intrebari frecvente.

Contacteaza-ne!

Momentan nu suntem online dar ne poti lasa un mesaj si un reprezentant iClean te va contacta!

Buna ziua! Cu ce te putem ajuta?

Apasa enter ca sa trimiti mesajul tau!